Nieuws

25 augustus 2024

Honderden tolken bezoeken webinar: 'Tolken voor het notariaat'

Bij Notaristolk vinden we het niet alleen belangrijk om de beste tolkdiensten te leveren, we zetten ons ook in voor de ontwikkeling van onze tolken. In dat kader stond onlangs het webinar: 'Tolken voor het notariaat' op het programma. Hierbij waren ruim 600 tolken aanwezig.

Ervaringen uit de praktijk

Tijdens dit webinar deelden tolk Serap Aydos-Brandsma en notaris David Sjerp waardevolle ervaringen uit de praktijk. Serap gaf een uitgebreide toelichting op wat er nodig is om een notarisdienst goed voor te bereiden en hoe tolken kunnen bijdragen aan de tevredenheid van alle partijen. David deelde zijn vakkennis met de tolken, bood een helder perspectief op de verwachtingen die de notaris heeft van een tolk en gaf tips voor een prettige samenwerking.

Tijdens en na afloop van het webinar kregen tolken uitgebreid de kans om vragen te stellen. We kijken terug op een zeer geslaagd webinar. Wilt u niets missen van de ontwikkelingen rondom tolken binnen uw branche? Volg Notaristolk dan ook op LinkedIn, daar delen we regelmatig interessante updates, blogs en artikelen.