Nieuws

25 augustus 2024

Tolkdienstverlening speciaal voor notarissen

Het passeren van één of meerdere akten bij een notaris is een serieuze zaak. Om ervoor te zorgen dat anderstalige cliënten de inhoud volledig begrijpen, is een tolk met juridische expertise onmisbaar. Notaristolk biedt toegang tot een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde tolken, gespecialiseerd in juridische terminologie. Met de dienstverlening van Notaristolk kunnen notarissen zich volledig focussen op hun werkzaamheden.

Ontzorgen

Notaristolk ontzorgt de notaris volledig in het leveren van de juiste tolk. Via www.notaristolk.nl kan eenvoudig en direct een gespecialiseerde tolk worden aangevraagd. Dat kan via het online aanvraagformulier. Notaristolk is er volledig voor de notaris. Ook is er een speciale servicedesk waar notarissen terecht kunnen voor al hun vragen rondom notarisdiensten.

Powered by Global Talk

Notaristolk is onderdeel van Global Talk. Global Talk heeft al bijna vijftig jaar ervaring met het leveren van tolkdiensten. Zij werken met ruim 2000 goed opgeleide en gespecialiseerde tolken in ruim 200 talen. Lees hier meer informatie over Global Talk.